Wie zijn wij

#voorUgemaakt is in 2018 opgericht door Raymond Kruisbergen. Na jarenlang, naast zijn fulltime baan in de IT, in zijn eigen huisonderhoud en projecten voor familie en vrienden te hebben voorzien heeft hij besloten professioneel te gaan doen waar zijn hart ligt en dat laat zich het best verwoorden door de kernwoorden: helpen, oplossingsgericht, maken, resultaat! Raymond is zeer servicegericht.

voorUgemaakt werk nauw samen met andere zelfstandigen als er aanvullende expertise, second opinion of extra handen nodig zijn. Dat is fijn voor ons maar ook voor u: voorUgemaakt werkt samen om bij lastige problemen tot betere oplossingen te komen. De thuisbasis van voorUgemaakt is Utrecht West. 

Voor u is het belangrijk dat een opdrachtnemer, voorUgemaakt, eenvoudig benaderbaar is, snel kan schakelen en zich goed kan inleven in de wensen van u. We gaan respectvol om met uw huis, bezittingen en privacy, zoals geen vuile schoenen over uw tapijt, en aan het einde van de dag doen we ons best om het weer netjes en opgeruimd achter te laten.

voorUgemaakt denkt mee, is flexibel, onderzoekt en is oplossingsgericht. We staan voor het resultaat waar u en wij 100% tevreden over zijn. Pas dan is een project geslaagd.